Nieuwe haakpatronen op de website!

Zoals de meeste mensen wel weten haak ik vaak. En dan het  liefst producten die me laten lachen want dat doe ik graag. Net als fantaseren, mijn andere hobby. En als er dan weer zo’n “geniaal”  idee door mijn hoofd spookt ga ik er mee aan de slag. Soms duurt dat een tijdje want het ontwerpen en uitwerken van een haakpatroon is niet eenvoudig en ondertussen moet er natuurlijk wel gewerkt worden .En mijn gezin en huishouden hebben ook aandacht nodig dus dan  stel ik het ontwerpen wel eens uit.

Ik maak wel allerlei krabbels, probeer van alles uit, vraag me dan  af wat ik ook alweer met die krabbels bedoelde en maak het opnieuw en schrijf het dan duidelijker op.  En als ik dan tevreden ben en voldoende zelfvertrouwen, concentratie  en tijd heb maak ik er een haakpatroon van.

En zo zijn o,a, de patronen van piemel Perry en deurstopper Dick dus ontstaan. Geweldige blikvangers en echt een feestje om te haken. Ik haak linkshandig maar dat maakt voor de patronen niets uit. De tekst blijft hetzelfde. Alleen de foto’s zijn dan in spiegelbeeld. Maar zo zie ik zelf dus ook altijd de foto’s in de haakboeken en dat is geen enkele belemmering gelukkig. Ik haak er geen steek minder door.

De patronen staan inmiddels in de webshop en zijn direct te downloaden na ontvangst van betaling. Veel haakplezier!

!