Wie ben ik

Nou hier komt ie hoor. Ik ben dus Barbara 46 jaar, getrouwd met Rob, al noem ik hem meestal mijn “duifje” en heb 2 kinderen. Mijn dochter is al volwassen en woont samen en mijn zoon woont nog lekker thuis. Overdag heb ik een leuke baan als groepsbegeleider. Daarnaast ben ik sinds kort 4 keer per week op de sportschool te vinden omdat ik nou eenmaal een vreetzak ben en teveel energie heb. Verder haak ik me een slag in de rondte.

Vroeger waren het vooral oudere mensen die haakten, maar dat is inmiddels verleden tijd.  Ik schaam me er niet voor hoor. Sterker nog, ik durf best toe te geven, dat ik het  zo ongelooflijk leuk vind dat er eigenlijk geen dag voorbij gaat zonder dat ik iets heb gemaakt. Ik baal vaak gewoon dat ik ook nog moet slapen.

Het begon volgens mij zo’n jaar of 6 geleden. Een oud collega  gaf een haakworkshop en ik weet nog hoe ik maar niet kon stoppen met lachen, terwijl ze mij een  paddenstoel probeerde te laten haken. Maar ze kreeg het voor mekaar hoor. En dat terwijl ik linkshandig ben. Ik dacht serieus dat het iets tijdelijks zou zijn net als eerdere hobby’s, maar niets was minder waar. Door haar haak les heb ik eindelijk iets gevonden waar ik me langdurig op kan focussen, hoe leuk is dat!

En nu dan mijn eigen website. Geweldig toch! Voor mij de gelegenheid om te laten zien wat ik zoal maak en voor jullie de mogelijkheid om een uniek cadeautje te kopen.  Zoals je zult zien zitten er ook wat ondeugende haaksels tussen. Hier is namelijk regelmatig vraag naar en alleen het haken ervan geeft al de grootste lol!