Het is lente!

Tijdens onze zalige paasontbijt vanmorgen besloot ik dat het tijd is om de webshop meer aandacht te geven. Want hoewel ik in mijn vrije tijd behoorlijk actief ben op haakgebied is daar hier op de webshop veel te weinig over terug te lezen.

We hebben op mijn werk een gezellige vitrine kast met allerlei zelfgemaakte producten waar onder andere ook verschillende haakwerkjes van mij tussen liggen. Daar ben ik ook regelmatig ( vrijwillig) voor aan het haken.

De opbrengst hiervan wordt vervolgens gebruikt voor leuke extraatjes voor de cliënten.

Zo maakte ik o.a. deze snoeppotjes voor Pasen

En wat dacht je van deze krokus

? 

En dit ontzettend schattige schaapje!

Kikkertje!

 

En hoe vind je trouwens dit gehaakte bruidspaar? Het haakpatroon van het muisje is van GrietjeKarwietje. Altijd leuk om te geven als er iemand gaat trouwen!

Wat de webshop betreft ga ik me voorlopig alleen focussen op producten die door de brievenbus passen om de verzendkosten laag te houden en verder hoop ik snel met nieuwe haakpatronen te komen.