Babs in de herfst sferen

De afgelopen week waren we weer even lekker op de camping in een prachtig natuurgebied. En zoals op zoveel plekken in Nederland hadden we ook in Friesland af en toe een flinke bui. Maar dat is voor iemand die graag haakt natuurlijk geen enkel probleem, integendeel!

Uiteraard zorg ik dat ik tijdens mijn vakanties altijd een flinke voorraad haakgaren bij me heb. Maar het wil nog wel eens gebeuren dat ik dan net een kleurtje nodig heb die ik niet bij me heb.

Nou is op zich niet zo erg want dan heb ik weer een leuk excuus om naar mijn favoriete wol winkeltje te gaan.

Je raad het al, ook nu was dat weer het geval. Door de regen raakte ik helemaal in de herfstsferen en kreeg ik zin om egels te haken. Het patroon van Cristel Krukkert had ik gelukkig bij me maar voor de leuke “stekel garen”moest ik toch echt even op pad.

En zie hier het resultaat. Zijn het geen schatjes?