Elmo

Met deze knuffel ben ik vandaag flink in de weer geweest. Het lijf en het hoofd had ik eerder al gehaakt maar vandaag dan eindelijk gestart met de armen, benen en zijn gezicht. Het was een Engels Patroon.  Voorheen vond ik dat behoorlijk lastig maar dat gaat me steeds beter af want het principe is hetzelfde.

Het voorbeeld was met gewoon katoen gehaakt maar ik vond de scheepjes (sweetheart soft) mooier. Niet echt bevorderlijk voor mijn (eeuwigdurende…)schouderblessure want het haakt zwaarder waardoor ik sneller moest pauzeren omdat ik te veel last kreeg. Je haakt met dit soort garen  op gevoel maar door de  “stress” van hoe ga ik dit ooit voor mekaar krijgen ben je  dan veel te gespannen bezig. Maar nu dan eindelijk af.  Want natuurlijk kwam het goed. Ik vind hem geweldig leuk geworden!

 

.