opa’s en oma’s

Daar ben ik weer hoor! Het gebeurt regelmatig dat er iemand uit mijn omgeving vraagt of ik een oma of opa wil haken voor als er een kleinkind geboren word of bijv. als iemand 50 jaar word. Voor  een heuse “haakverslaafde”is dat natuurlijk erg leuk om te maken. Er staat er inmiddels weer 1 op de planning. Daar ga ik morgen mee starten.

Ik zal wat voorbeelden plaatsen zodat jullie een beetje een idee krijgen van wat ik bedoel.

De ene keer maak ik er een snoeppot van maar het gebeurt ook dat ie op “maat gemaakt”word naar de wensen van degene die het wilt hebben. Zoals bijvoorbeeld de oma met rollator/scootmobiel. (Het patroon van de scootmobiel is trouwens van Karen van Welzenis)

De opa en oma op het witte bankje (tevens als tissue box te gebruiken) heb ik een paar jaar geleden gemaakt voor een stel dat beiden 50 jaar werd.                  .

.

l.