zorgenvriendje

Jahoor, Bappie  heeft een nieuw bericht:)

Er word mij  wel eens gevraagd waarom ik niet AL mijn haaksels op  de site zet.  Dan sta ik wel eens met mijn mond vol tanden.  Ja waarom eigenlijk niet?

Het meeste is eerlijk gezegd vaak al de deur uit voordat ik de kans kreeg ze op de site te zetten.  En dat laatste is soms ook  nog wat lastig. De foto’s zie je soms maar gedeeltelijk in beeld tot je er op klikt.

Omdat het nog pril is moet ik nog flink zoeken voor ik snap hoe ik de site kan aanpassen etc.  Natuurlijk kan ik mijn duifje ook om hulp vragen maar ik denk dat het voor mij beter is om zoveel mogelijk zelf onder de knie te krijgen. Dan duurt het maar even langer. Een logo heb ik inmiddels ook trouwens. Die heeft mijn dochter ontworpen.Het is alleen nog niet terug te zien op de site. Want hoe doe ik dat ?

Ik wil natuurlijk ook graag visitekaartjes laten drukken etc zodat ik es knap reclame kan maken  maar hoe begin je daaraan? Allemaal spannende dingen die moeten gebeuren en ook echt wel gaan gebeuren maar heb alleen even een zetje nodig en wat hulp.

 

Want eerlijk is eerlijk. Mijn haaksels mogen heus gezien worden. Ik ga es zien of het lukt om te plaatsen waar ik gisteravond en vandaag mee bezig ben geweest. Het is eigenlijk al bedtijd dus waarschijnlijk doe ik het in twee delen.

Hier zie je een Zorgen vriendje. Het kind stopt het briefje of tekening in de mond, je doet de rits dicht en het vriendje eet de zorgen op. Hoe leuk is dat!