paardensnoeppotten

Zoals op eerdere foto’s te zien is maak ik regelmatig paardensleutelhangers en paardenboekenleggers. Maar wat ik nog niet eerder deed zie je hieronder op de foto’s Namelijk een paardensnoeppot haken. Niet 1 niet 2 maar wel 3!

De derde staat er niet tussen.   Straal vergeten er een foto van te maken. Ik had het te druk met mezelf denk ik.

Hoewel ik gewoon te werk ging was ik van de week een paar dagen misselijkrarebuikenhoofdpijnenmoegrieperig. Vervelend maar vooral irritant want voor iemand die normaliter (te) veel energie heeft is het een gekke gewaarwording als het lijf het laat af weten terwijl het hoofd zegt: en door!

Het leverde me trouwens wel een prachtige bos bloemen op van mijn “duifje”

De vaas waar ze in staan heb ik een al weer een tijd geleden gehaakt. Daar ben ik nu trouwens wel blij mee want 1 van de katten had de vaas van tafel geduwd maar alles bleef heel. Wel zo makkelijk. Nu hoefde ik na mijn werk “alleen maar”al het water op te dweilen…

Ook van deze paardjes staat de basis in het boekje vanAnnemarie Arts waar ik het in het vorige bericht over had. Ook hier gaf ik ze een stel armen en benen.

Aangezien ik lid ben van een hartstikke gezellige carnavalsvereniging kon ik het niet laten om de paarden even de polonaise te laten lopen…. Ja inderdaad op het liedje: er staat een paard in de gang;)

Dit zijn ze dan. De snoeppotten.  De derde had grotere ogen die dichter bij elkaar stonden en de kleur komt overeen met het rechter paardje maar dan met een donkerbruine snuit.